(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
ushbu maqolada muallif davlat funksiyalari tushunchasi, davlatning tinchlikni taʼminlash sohasidagi, ayniqsa millatlararo totuvlikni taʼminlash borasidagi funksiyalarning mazmun-mohiyati, olimlarning fikr-mulohazalari, konstitutsiyamizda ushbu masalalarni aks ettiruvchi normalar xususida fikr yuritgan.