(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
ushbu maqolada muallif tomonidan funksiya tushunchasi, davlat funksiyalaridan biri bo‘lgan davlatning ekologik funksiyasining mazmun-mohiyati, soha mutaxassislari tomonidan bildirilgan ilmiy fikrlar, O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasida belgilangan ushbu sohadagi normalar xususida so‘z yuritilgan.