(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Mazkur tadqiqotda o‘smirlar orasida zo‘ravonlikning (bulling) salbiy oqibatlari tadqiq qilingan. Ushbu tezisda zo’ravonlikning har xil turlarini, kimlar ishtirok etishi ehtimoli ko’proq, shuningdek, ularning qanchalik keng tarqalganligi va ruhiy ta’siri o’rganilgan.