(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Vatan-biz tug‘ulib o‘sgan, kindik qonimiz to‘kilgan zamin. U muqaddas dargoh. Har kim uchun Vatan yagona va takrorlanmas mo‘jiza. Quyosh erta tongdan nafis nurini, iliq sehrini baxshida etayotgan mahal har bir inson qalbida ajib bir tuyg‘u tug‘yon uradi. Ayni shunday unutilmas xotiralarni ulashguvchi shul buyuk maskan jigargo‘shasi ekanligimizdan faxr etib, go‘yoki, osmonlarni zabt etgandek bo‘lamiz. Yangi O‘zbekistonni, albatta yoshlar bilan birga quramiz.