(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Dutor cholg’usi O’rta Osiyo hududida eng qadimiy cholg’ulardan biri hisoblanadi. Ushbu maqolada o’zbek milliy cholg’ularidan biri bo’lmish dutor cholg’usi, uning tarixiy shakllanish jarayoni, ijro amaliyotiga tegishli ma’lumotlar keltiriladi.