(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Bu maqolada elektrotexnika fanini o’qitish jarayonida talabalarning kasbiy kompetentlik, mustaqil fikrlash va yaratuvchanlik qobilyatlarini amaliy topshiriqlar orqali rivojlantirish metodlari va vositalari tahlil etilgan.