(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ушбу мақолада Олий таълим муаасасаларида таълим сифатини ошириш республикада амалга оширилаётган кенг қамровли ислоҳотлар, ижтимоий ва иқтисодий соҳалардаги янгиланишларда ушбу муассасаларнинг фаол иштирокини таъминлашга тўсиқ бўлаётган бир қатор муаммолар ҳақида уларнинг ечимлари ҳақида