(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
XXI asrning dolzarb muammolaridan biri til bilish hisoblanadi. Hozirgi kunda oramizda 2 yoki 3 tilni bilgan shaxslar juda ko‘p uchraydi. Shuningdek, ularning moliyaviy taraflari ham shunga bog‘liqki, ko‘pgina bo‘sh ish o‘rnida ishlash uchun ularning nechta tilni bilishi juda muhim va maosh ham shunga qarab to‘lanadi. Mazkur maqolada ingliz tilini qanday qilib kino filmlar orqali o‘rganish mumkinligi haqida atroflicha fikr yuritiladi. Unda til o‘rganuvchi kishilar uchun qiyinchiliksiz faqatgina kino tomosha qilish orqali ingliz tili darajasini oshirish uchun bir nechta foydali ko‘rsatmalar berilgan.