(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada Matematika fanining asosiy yordamchisi hisoblanadi. Bu maqolada To’g’ri chiziqning umumiy tenglamasi keltirib otilgan.Yani to`g`ri chiziqning kanonik ko`rinishi va chizmalari keltirib otilgan . Asosan bu sonlarni maktab o`quvchilarga va akademik litsey o`quvchilarga ancha ilm olish uchun kerak bo`ladi.