(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqola o‘qituvchi va o‘quvchilarga metodik tavsiya sifatida yozilgan. Matematika fanining asosiy bo‘limlaridan biri funksiyaning hosilasi haqida ma’lumot beriladi. Funksiyaning hosilasiga oid dars jarayonida o‘qituvchi maqoladan ko‘rgazma sifatida foydalanishi mumkin. Maqola matematikani o‘qitish samaradorligini oshirishga xizmat qiladi.