(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarni hadislar orqali axloqiy tarbiyalashning uslubiyati,bolalarga axloqiy qadriyatlarni o’rgatish jarayonida olib boriladigan ishlar va turli interfaol metodlardan foydalanib bolalarni axloqiy tarbiyalashda hadislarni o’rni va ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan.