(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
ushbu maqolada axloq tushunchasi, kasb etikasi tushunchasi, kasb etikasining kategoriyalari, huquqshunoslar kasb etikalarining ayrim jihatlari xususida qisqacha maʼlumotlar berilgan.