(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
ushbu maqolada muallif tanqidiy fikrlash tushunchasi haqida olimlar tomonidan bildirilgan fikr mulohazalar, uning ahamiyati va o‘ziga xos jahatlari, huquqshunoslik faoliyatida tanqidiy fikrlashning ahamiyati borasida fikrlar yuritgan.