(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kun teatr san’atida aktyorlarning nutqi, o‘zbek san’atkorlarining nutq madaniyati, notiqlik san’ati va sahna nutqi teatr san’atining ajralmas qismi sifatida tahlil qilingan.