(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
O‘zbekistonda ishlab chiqarilgan yorliqdagi milliy mahsulotlarimiz xorijiy bozorda munosib joy egallamoqda. Ma’lumki, O‘zbekiston iqtisodiyotining eng muhim yo‘nalishlaridan biri bu eksportdir. Buning uchun ishbilarmonlik muhitini yaxshilash va kichik biznes hamda xususiy tadbirkorlik sub’ektlarining eksport salohiyatini kengaytirish uchun qulay sharoit yaratish zarur.