(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
ushbu maqolada so‘ngi yillarda mamlakatimizda xotin-qizlarga yaratilayotgan imkoniyatlar xotin-qizlarni tazyiq va zo’ravonlikdan himoya qilishning qonuniy asoslari va ularning huquq va erkinliklarini har tomonlama kafolatlanishi, tazyiq va zo’ravonlikning barcha shakllaridan himoya qilinishini taminlash davlatimiz oldida turgan ustuvor vazifalardan biri ekanligi ko’rsatib o’tilgan.