(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu tezisda jadidlar davri va u davrdagi tuzum hamda xotin-qizlarning huquqlari, imkoniyatlari ularga yaratilgan sharoitlar haqida shuningdek o‘sha davr bilan hozirgi davr o‘rtasidagi tafovutlar va o‘xshashliklar haqida bir qancha ma’lumotlar keltirib o‘ilgan.