(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Maqolada Yoshlarning vatanparvarlik ruhini tarbiyalash va ularni vatanga sodiq qilib tarbiyalashda tarix darslarining ahamiyati shuningdek, tarix darslari orqali oʻtmish ajdodlarimizning vatan ravnaqi uchun qilgan ishlari. Bosqinchilarga qarshi mardonovor kurashlarini oʻrgatish orqali vatanparvarlik hissini yuksaltrish haqida keltirilib oʻtiladi.