(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Maqolada ta’limda fanlarni o’qitishda integratsiyalashish jarayoni hamda tarix darslarini o’qitishda integrativ yondashuvning ahamiyati haqida so’z boradi. Shuningdek, umumta’lim maktablarida tarix darsliklarida berilgan mavzularni bir-biriga bog’lagan holda tushuntirish usullari va metodlarini ishlab chiqish.