(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada asosiy masala hozirgi davr ijtimoiy-siyosiy dolzarb masalalariga to‘xtalib o‘tish. Avvalo, birinchi masala ta’lim-tarbiya sohasi, ilm-fan innovatsiyalarini rivojlantirish, yoshlar tafakkurini ma’rifat asosida shakllantirish, bu yo‘lda ma’naviy-ma’rifiy sohani isloh qilish haqida fikr-mulohazalar bayon qilingan.