(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu tezisda O`rta osiyo xonliklariga Rossiyaning daxshatli bosqini, olib borilgan bosqinchilik siyosatidagi qirg`inlar, shartnomalar, qo`shin malumotlari to`g`risida malumot olamiz.