(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu tezisda Mirzo Ulug’bekning “Ziji Ko’ragoniy” astranomik jadvali haqida ma’lumotlar “Ziji Ko’ragoniy” haqida esa butun dunyo akademiyalarida o’rganilishi va turli tillarga tarjima qilinib dasturi amal sifatida foydalanishi aks etgan.