(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada “askiya” janri tushunchasining ta’rifi va bu atamaning xalq og‘zaki ijodi sohasidagi ifodasi haqida so‘z yuritiladi, sabab va omillari ilmiy izlanishlar orqali tahlil qilinadi.