(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu tezisda Amir Temur va Usmonli turklar o’rtasida bo’lib o’tgan Anqara jangining tavfsilotlari Amir Temurning Anqara jangiga harbiy taktik tayyorgarligi, Boyazid Yildirimning jang oldidan ko’rgan tadbirlarining qisqacha bayoni va bu jangni ilmiy manbalarga tayangan holda yoritishdan iborat.