(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu kurs ishida Sovet mustamlakachilik tuzumining yurtimizda olib borgan qatag’onchlik siyosatining ayanchli tomonlari va hr bir jabhada turli yilarda, rahbariy kadrlar millatning turli qatlamlarini terror siyosatiga giriftor qilganligi buning mudhish oqibatlari haqida.