(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu tezisda Mahmudxo’ja Behbudiy tomonidan nashr etilgan ilmiy maqolalari ketma-ketligi tadrijiy ravishda tahlil etilgan.