(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Mazkur ilmiy maqolada Oʻzbekiston Respublikasi sanʼat arbobi, kompozitor, professor Dilorom Amanullayeva asarlarida shakl va janr muvozanati keng yoritib berilgan.