(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi kunda jamiyatning asosiy bo‘g‘ini hisoblangan oila qonunchiligini takomillashtirishning asoslari va oila qonunchiligida olib borilayotgan islohotlaga e’tibor qaratilgan Этo статья посвящена основам совершенствования семейного права, которое сейчас является ключевой частью общества, и продолжающейся реформе семейного права.