(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Bolalar qanday bo’lib tug’ilishi uning ota-onasidan bo’lak hech kimga bog’liq emas. Lekin har bir insonning yetarlicha rivojlanishi, barkamol shaxs darajasiga erishishi, o’ziga yoqqan mashg’ulot va hayotda o’z o’rnini topishi, o’z umrini hayotiy me’yorlarga munosib o’tkazishi-avvalo maktabga bog’liq. Ta’lim-tarbiya jarayonida milliy va umuminsoniy qadriyatlarning ustuvorligiga erishish yosh avlodning ma’naviyati, madaniyatini shakllantirishning kunningdolzarb vazifasidir.