(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu tezisda bugungi kunda Respublikamizda yoshlarning ta’lim olishlari uchun yaratilayotgan imkoniyatlar, ta’lim tizimidagi va oliy o‘quv yurtlaridagi o‘zgarishlar haqida bir qancha, ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.