(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Jamiyatimizning tez sur’atlarda axborotlashuvi sharoitida yoshlar ma’naviy qiyofasini takomillashuvining ijtimoiy-ma’naviy masalalari, shu jumladan bugungi kunda yoshlar bilan bog‘liq bo‘lgan masalalar nafaqat maktab, litsey, oliy o‘quv yurtlari, balki oila, mahalla, yoshlar bilan ishlaydigan jamoat tashkilotlari o‘rtasida o‘rnatilgan mustahkam aloqalar asosida izchillik bilan amalga oshirilib borishi hamda ularning dunyoqarashlarida vatanparvarlik tuyg‘usini to‘liq shakllantirish haqida so‘z yuritilgan.