(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Mazkur maqolada Shavkat Rahmon she‘rlarida uchraydigan "qora" leksemasining ishlatilinishi va uning o‘ziga xos tomonlariga to‘xtalinadi. Shuningdek, shoirning poetik individualligini ochib berishda bu so‘zning o‘rni va ahamiyati yoritiladi.