(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
ushbu maqolada oliy ta’lim tizimida o’qituvchining ta’lim subyekti sifatida bajaradigan vazifalari haqida so’z yuritilgan.