(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
ushbu maqolada муаллиф томонидан davlat mexanizmi tushunchasi, uning o‘ziga xoc xususiyatlari hamda mamlakatni demokratik yangilash jarayonida davlat mexanizmini isloh qilish masalalari xususida qisqacha fikrlar yuritilgan.