(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
ushbu maqolada muallif tomonidan davlat hokimiyati tushunchasi, uning o‘ziga xoc jihatlari hamda davlat hokimiyatini amalga oshirishning huquqiy asoslari xususida qisqacha fikrlar yuritilgan.