(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ушбу мақолада мактабгача таълим муассасаси раҳбарлари касбий-шахсий имкониятининг моҳияти ва кўрсаткичлари хақида фикр юритилганю