(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Maqolada bo’lajak professional ta’lim o’qituvchilarini AKT bo’yicha tafakkurini shakllantirish metod, usullari to’g’risida tushunchalar berilgan. Zamonaviy ishlab chiqarishning umumiy ilmiy-texnikaviy tomonlarini ochib beruvchi fanlar qonunlari, tushunchalari va ularni o’qitish yo’llari keltirilgan.