(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada Nazar Eshonqulning hikoyalari tahlil qilingan. Uning , Bepoyon osmon’’ hikoyasidagi folklor an’analari ochib berilgan. Oyto’ldi obrazi orqali bir oilaning farzandsizligi haqida so’z yuritiladi.Hikoyada xalq tilidan keltirilgan ko’plab iboralar , maqollar, murojat –qarg’ishlardan o’rinli tarzda foydalaniladi.