(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqola shoir Abdulla Oripov ijodining adabiyotshunos No’mon Rahimjonovning “Mustaqillik davri o’zbek she’riyati” asaridagi tadqiqi asosiga qurilgan. Asardagi shoir ijodi bilan bog’liq o’rinlar tahlil qilingan.