(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada energiya tizimlarining rivojlanish xususiyatlari va ularning jamiyat taraqqiyotiga ta’siri ko’rib chiqiladi. Zamonaviy energiya turlari, masalan, sham’iy energiya, yel energiyasi, suv energiyasi, va boshqa -o’zgaruvchan manbalarni ko’rib chiqilishi mumkin. Ularning har biri o’zining afzalliklari va cheklovlari bilan bog’liq bo’lib, ularning istiqbollari va dunyo energiya sohani bo’yicha o’zgaruvchan roli o’rganilishi mumkin. Istiqbollari o’rganish, zamonaviy energiyaga yo’naltirilgan investitsiyalar, innovatsiyalar, va energiya sohasidagi rivojlanishni ta’minlashda katta ahamiyatga ega. Bu maqola, zamonaviy energiya sohasining yanada rivojlanishi va dunyo energetikasidagi o’zgarishlarni ko’rib chiqishda yordam berishi mumkin.