(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqola siyosiy institutlar, jarayonlar va texnologiyalarning rivojlanayotgan manzarasini o’rganadi, zamonaviy boshqaruvni shakllantiradigan dinamik o’zaro ta’sirni o’rganadi. Adabiyotlarni keng qamrovli tahlil qilish orqali ushbu asar so’nggi yutuqlarni, qo’llanilgan metodologiyalarni va ularning global siyosiy tizimlarga ta’sirini o’rganadi. Natijalar bo’limida asosiy topilmalar keltirilgan, so’ngra siyosiy institutlarning oqibatlari muhokama qilinib, kelajakda siyosiy texnologiyalarni rivojlantirish bo’yicha takliflar bilan yakunlanadi.