(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada So‘z mulkining sultoni Mir Alisher Navoiy g‘azallarida peyzaj,ya’ni tabiat tasviri qaysi o‘rinda qo‘llanilganligi tahlil qilingan.Bundan tashqari peyzajning mohiyati,she’riy san’atlar qaysi o‘rinlarda keltirilganligi ochib berilgan.