(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Маълумки, эрта туғруқни омилларини ўрганишда, айниқса иммун тизимидаги барқарорлиги катта аҳамиятга эга. Чунки ҳомиладор аёллар иммун тизимида индвидуал равишда ўзига хусусиятларга эга бўлади. Шундан келиб чиқиб, шу соҳадаги илмий тадқиқотлар натижаларини таҳлил қилиш катта аҳамият касб этади.