(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Maqolada kun sayin rivojlangan yangi texnologiyalarning inson psixologiyasiga ta’siri, texnologiyaning ijobiy va sa’lbiy taraflari, kelajagimiz bo’lgan yosh avlodlarga,ta’lim jarayoniga ta’siri yoritilgan.Texnologiyalarni o’rinli maqsad yo’lida foydalanishni o’quvchilarga,talabalarga tushintirish ishlarini olib borish tasvirlangan. Texnologiyalarni ta’lim jarayoniga tadbiq etishda, yangi marralarni zavt etishda har bir yosh avlodga motivatsiya berish usullari, ularni ilm-fanga to’gri yo’naltirish haqida keng muhokamalar o’rin olgan.