(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqola favqulodda vaziyatlarning oldini olish va bartaraf etish uchun hayot xavfsizligi kurslarida qo’llaniladigan usullarni o’rganish va takomillashtirishga qaratilgan. Adabiyotlarni keng qamrovli tahlil qilish orqali takomillashtirilgan strategiyalarni ishlab chiqishga olib keladigan turli yondashuvlar ko’rib chiqiladi. Tadqiqot shuningdek, amaliy usullarni taqdim etadi, simulyatsiyalardan olingan natijalar orqali ularning samaradorligini baholaydi va kelajakdagi hayot xavfsizligi bo’yicha o’quv dasturlarining oqibatlarini muhokama qiladi.