(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Shumerlar Mesopotamiya hududida yashagan qadimgi xalq bo’lib asosan Mesopatamiyaning janubiy hududlarida istiqomat qilishgan.