(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Hozirgi kunda uzluksiz ta’lim tizimida o’quvchilarning bilim, ko’nikma va malakalarni shakllantirishida darslarni ilg’or ta’lim texnalogiyalari hamda zamonaviy o’qitish vositalari asosida olib borish, ulardan samarali foydalanish bugungi kunning dolzarb vazifalaridan biri hisoblanadi.