(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada radioaktivlik hodisasi uning biologik va kimyoviy ta’siri, radioaktiv nurlarning inson organizmiga ta’siri, ionlovchi nurlardan himoyalanish usullari yoritib berilgan.