(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada Imom Buxoriyning “Al-Adab al-Mufrad”asaridan ota onani hurmat qilish va ularni asrab avaylash,ota-onani hurmat qilish to‘g‘risida hadislar yoritilgan.