(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada ijtimoy tarmoqlar haqida, bugungi kundagi dolzarb muammolardan internetning salbiy va ijobiy tomonlari haqida uning afzalliklari,yoshlarga tasiri va foydasi borasida fikr-mulohazalar keltirilgan